Privatkunder: 94069542 - Bedriftskunder: 69130590 Man - Fre: 07:00 - 16:00

Om oss

Gundersen Galvano AS er en familiebedrift som ble etablert i 1976 og holder hus i romslige lokaler på Hafslundsøy i Sarpsborg.

Etter mer enn 40 år i faget har vi opparbeidet en unik erfaring og kompetanse innen galvanisk industri, og har i dag et godt renommé og et solid fotfeste i markedet.

Vår drift har vært preget av nøkternhet og hardt arbeid, og vi har sammen skapt en bedrift med sunn økonomi og evne til å tenke langsiktig.

Vår utvikling og vårt tjenestespekter har hele veien blitt formet av etterspørselen og behovet. Det har gjort oss til en naturlig samarbeidspartner for mange aktører. Vi leverer det aller meste innen elektrolytisk overflatebehandling av metaller.

Vi kan skilte med navn som Benteler, Kverneland Group, Tronrud Engineering, Rottefella, Kongsberg Defense, Tamek, Aarbakke, Vestma, Ernex, Depro, Spilka Industri, Castor, Malm Orstad, Profesjonell Mekanikk, K.Lerøy Metallindustri, Oswo, Raabakk Manufacturing, Rheinmetall Defence og Profesjonell Mekanikk  i vår kundeportefølje.

Vi har et stort tjenestespekter leverer i dag det aller meste innen galvanisering og elektrolytisk overflatebehandling av metaller

Sertifiseringer

Vårt styringssystem er bygd opp i henhold til:
NS – EN 9001 «system for kvalitetsstyring»
NS – EN 14001 «miljøstyringssystemer»
internkontrollforskriftens §5.

Last ned pdf av vår ISO sertifisering. Last ned her.

Miljøpolitikk

Bevissthet for forebyggende miljøarbeid skal skapes gjennom systematisk opplæring og holdningsskapende påvirkning.

Virksomheten skal i minst mulig grad være til sjenanse for naboer eller for omgivelsene for øvrig. Bedriften vil tilpasse sine aktiviteter, slik at påvirkning på ytre miljø til enhver tid er minimale, og alltid i henhold til gjeldende lovgivning og utslippstillatelse.

Brosjyre

Last ned vår brosjyre Trykk her.