Gundersen Galvano AS er en familiebedrift som ble etablert i 1976 og holder hus i romslige lokaler på Hafslundsøy i Sarpsborg.

Etter mer enn 40 år i faget har vi opparbeidet en unik erfaring og kompetanse innen galvanisk industri, og har i dag et godt renommé og et solid fotfeste i markedet. Vår drift har vært preget av nøkternhet og hardt arbeid, og vi har sammen skapt en bedrift med sunn økonomi og evne til å tenke langsiktig.

Vår utvikling og vårt tjenestespekter har hele veien blitt formet av etterspørselen og behovet. Det har gjort oss til en naturlig samarbeidspartner for mange aktører. Vi leverer det aller meste innen elektrolytisk overflatebehandling av metaller, og leveringsdyktighet.

Vi kan skilte med navn som Tomra, Tingstad, TrioVing, Cisco, Benteler, Rottefella, Kongsberg Automotive, Kongsberg Defense, A-Tec, Tamek, Profesjonell Mekanikk, MJS, Partnertek og Mascot i vår kundeportefølje.

Sertifiseringer

CertificateGundersen Galvano AS innehar sertifisering NS - EN ISO 9001 Kvalitet og NS – EN 14001 Miljø sertifisering. Vårt styringssystem er bygd opp i henhold til NS – EN 9001 «system for kvalitetsstyring», NS – EN 14001 «miljøstyringssystemer» og internkontrollforskriftens §5.

Last ned pdf av vår sertifisering. Trykk her

 

Miljøpolitikk

Bevissthet for forebyggende miljøarbeid skal skapes gjennom systematisk opplæring og holdningsskapende påvirkning.

Virksomheten skal i minst mulig grad være til sjenanse for naboer eller for omgivelsene for øvrig. Bedriften vil tilpasse sine aktiviteter, slik at påvirkning på ytre miljø til enhver tid er minimale, og alltid i henhold til gjeldende lovgivning og utslippstillatelse.

 

Brosjyre

brosjyre

Last ned vår brosjyre Trykk her.

Salgsbetingelser

Her finner du våre salgsbetingelser. Trykk her