+47 69130590 Man - Fre: 07:00 - 16:00

Personvernerklæring

Sist endret: 3.mai 2019
All behandling av personopplysninger hos Gundersen Galvano AS skal følge det til enhver tid gjeldende Personvernregelverket, herunder GDPR og personopplysningsloven. Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, Hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på epost, ringe eller sende brev.

Gundersen Galvano AS
Organisasjonsnummer: 980 018 083
Helgebyveien 29
1734 Hafslundsøy
Tlf: 69130590
E-post: marianne@gundersen-galvano.no
Du finner kontakt informasjon her: https://gundersen-galvano.no/kontakt-oss/

Formålet med lagring av personopplysninger

Gundersen Galvano AS tilbyr sine tjenester til både private og bedrifter. Det minimale vi trenger av personopplysninger for å kunne svare på henvendelser er navn og epostadresse. For å levere tjenester til våre kunder oppretter vi kundeprofiler, og det er til disse kundeprofilene vi samler inn personopplysninger. Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av NiSec AS. Det er kun NiSec AS og Gundersen Galvano AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. NiSec AS har skrevet under på en fortrolighetsavtale.

Behandlingsansvarlig

Gundersen Galvano AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for de personopplysninger vi behandler i forbindelse med bruk av vår nettside og tjenester, eller når du kommer i kontakt med oss på en annen måte.

Det rettslige grunnlaget for behandlingen

Vi har grunnlag for å behandle personopplysninger etter lov om personvernforordning som trådte i kraft 20/7-18. både fordi behandling av personopplysninger er nødvendig for å gjennomføre bestillinger og svare på henvendelser.

Personopplysninger behandlet av Gundersen Galvano AS

For å kunne tilby våre tjenester trenger vi grunnleggende personalia. I noen tilfeller vil det være tilstrekkelig med navn og telefonnummer, i andre tilfeller trenger vi mer informasjon. Det kan være firmanavn, organisasjonsnummer, e-post og adresse.

Sikring av opplysningene

Vi skal bruke alle rimelige forsiktighetsregler for å påse at våre medarbeidere som har tilgang til opplysninger om deg, har god informasjon for å sikre at de behandler disse opplysningene i samsvar med denne erklæringen og våre forpliktelser etter personvernlovgivningen. Informasjon som innhentes lagres i vårt økonomisystem 24SevenOffice.

Utlevering av informasjon til tredjepart

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. 

Sletting av personopplysninger

Gundersen Galvano AS sletter personopplysninger i henhold til gjeldende personopplysningslov. Personopplysninger relatert til fakturering lagres isolert og skal sikres i 10 år i tråd med regnskapsloven og bokføringsforskriften. 

Spørreundersøkelser

Gundersen Galvano AS bruker Survey Monkey til å gjennomføre spørreundersøkelser. Vi deler ikke opplysningene med andre. Disse opplysningene brukes kun til intern statistikk.

Bruk av informasjonskapsler/cookies

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser dersom du ikke aktivt deaktiverer dette selv.
Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.
En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Du kan når som helst slette informasjonskapsler i din nettleser. Du kan også bruke innstillingene i nettleseren til å tillate informasjonskapsler eller deaktivere dem helt eller for bestemte nettsteder.

Disse tjenestene bruker vi på våre sider:

WordPress
WordPress er innholdsstyringssystemet som brukes av dette nettstedet. WordPress bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over innloggede brukere.   Les mer om informasjonskapslene til WordPress.

Google Analytics
Vi ønsker å tilby brukeren våre gode og relevante nettsider på nettsiden. Det er derfor viktig for oss å få tilgang til informasjon om brukermønsteret til de som bruker nettstedet. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner.

For å kunne analysere bruksmønstrene, sendes informasjonskapsler til Google Analytics. Brukernes IP-adresser blir anonymisert. Google sine nettsider gir en forklaring på hvilke informasjonskapsler som benyttes til hvilke formål.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i egne opplysninger. Dersom personopplysningene er uriktige eller ufullstendige, kan du be Gundersen Galvano AS rette opplysningene. Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler og ikke utover lovens rammer. Vi sletter personopplysninger når en person gir beskjed om at hun/han ikke lenger ønsker å benytte tjenesten. Kontaktinformasjon for endring og sletting av personlige opplysninger finner du øverst i dette dokumentet under kontaktinformasjon.

Hvis du mener at Gundersen Galvano AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage. Dette gjøres ved å sende klage til datatilsynet, www.datatilsynet.no.

Samtykke

Denne personvernerklæringen gjelder for alle brukere av våre tjenester og vår nettside. Vi krever at brukere aksepterer å overholde erklæringen som en del av vår relasjon. Ved å bruke vår nettside aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.

Gundersen Galvano AS er underlagt norsk lov. Du samtykker i at eventuelle tvister skal behandles av domstol i Norge i samsvar med lovene i Norge.

Endringer i erklæringen

Gundersen Galvano AS forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere personvernerklæringen. En oppdatert versjon vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.